Matkailupaketit

OPASTETUT KIERTOAJELUT NIVALASSA

MUSEOKIERROS

Opastettu tutustuminen Kyösti ja Kalervo Kallion museoon, Kyösti Wilkunan työhuonemuseoon ja kotiseutumuseo Katvalaan sekä Nivalan taidenäyttelytila Tillarigalleriaan. Nivalan keskustassa kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan nivalalaisuuteen ja nähdään mm. Miina Äkkijyrkän Tillaripatsas, Risto Saalastin Kylväjäpatsas, Presidentti Kyösti Kallion hautamuistomerkki sekä sankarihauta. Kotiseutumuseo Katvalassa tarjotaan pullakahvit.

Kierroksen kesto noin 2,5 tuntia.

10 € / henkilö
Kierros tehdään ryhmän käytössä olevalla linja-autolla.

MAASEUTUKIERROS

Opastettu kiertoajelu Nivalan keskustassa sekä maaseutumaisemassa. Kierroksen aikana nähdään Nivalan keskustassa Miina Äkkijyrkän Tillaripatsas, Risto Saalastin Kylväjäpatsas, Presidentti Kyösti Kallion hautamuistomerkki sekä sankarihauta, jossa on Kalervo Kallion veistämä sankaripatsas. Maaseutumaisemassa tutustutaan Padingin kyläpuistoon ja Hilippa-patsaaseen. Kierros alkaa tai päättyy pullakahvilla kotiseutumuseo Katvalassa.

Kierroksen kestoaika noin 1,5 tuntia.

Hinta 5 € / henkilö
Kierros tehdään ryhmän käytössä olevalla linja-autolla.

Tiedustelut ja varaukset: Hanna Järviluoma, puh. 044 7439 212, hanna.jarviluomanivalaseura.fi tai tällä lomakkeella.