Kenestä vuoden nivalalainen?

Nivala-Seura ry. on vuodesta 1991 alkaen nimennyt vuoden nivalalaisen. Kunnianosoituksen saa siitä, että on vuoden aikana tuonut Nivalaa myönteisellä tavalla julkisuuteen esim. lehdistössä ja yleisessä keskustelussa.

Kukahan olisi vuoden 2012 nivalalainen? Vinkkejä otetaan vastaan. Mikäli sinulla on ehdotus, laita viestiä osoitteella hanna.jarviluoma@nivalaseura.fi tai soita 044 7439 212.

Tässä vielä vuoden nivalalaiset 1991-2011:

Kirsi Hiekka, Mika Viitala, Pentti Ranttila, Lauri Heiska, Pekka Vilkuna, Paula Hautala, Maija Päivärinta, Piia Peltosaari, Hannu Havisto, Kari Krapu, Marttiina Joensuu, Päivi ja Juha Kallio, Henna-Maija Kuki, Pirkko Mäenpää, Kari Valtanen, Mira Saaranen, Eero Isomaa, Kari Ahlholm, Sirkka Junttila, Riitta Latvala-Erkkilä, Jaana Ojala.

Takaisin | Uutisarkisto