Ylioppilaiden muistaminen

Nivala-Seura ry kerää vuosittain perinteiset ylioppilaiden muistamislistat. Yksittäisillä henkilöillä on mahdollista lahjoittaa ylioppilaille haluamansa summa rahaa, jotka tilitetään ylioppilaille kootusti. Toimitamme ylioppilaalle lahjashekin näyttävän addressin kera, jossa on listattuna ylioppilasta muistaneet tahot (lahjoitettuja summia ei näytetä).

Vuodesta 2009 lähtien Nivala-Seura kerää muistamiset internet-palvelun kautta. Näin voit tehdä muistamiset kotoa käsin ja maksaa ne verkkopankkitunnuksilla. Pankeista maksamisjärjestelyssä mukana ovat Osuuspankki, Nordea sekä Paikallisosuuspankki.

Mikäli käytettävissäsi ei ole tarjottujen pankkien verkkomaksutunnuksia, voit silti tehdä muistamisesi valmiiksi internetissä. Maksaminen tapahtuu kätevästi internet-palvelun antamaa numeroa vastaan Nivala-Seuran tiloissa käteisellä. Muistamisten teko Nivala-Seuran tiloissa onnistuu myös, mikäli internet-yhteyttä ei ole käytettävissä.

Näin helppoa se on:

1. Siirry muistamissivulle ja täytä omat yhteystietosi.
    Samalla täytetään oletusteksti, joka tulee näkyviin ylioppilaan muistamislistalle. (esim. Kukkolan perhe)

2. Kirjoita kunkin ylioppilaan kohdalle summa, jolla haluat häntä muistaa.

3. Valitse maksutapa. Käytettävissä verkkomaksupainikkeet Osuuspankki, Nordea, Paikallisosuuspankki. Lisäksi voit valita käteismaksun Nivala-Seuran tiloissa.

4. Siirry maksamiseen, maksutavasta riippuen muista:
    Verkkopankki:            Maksun jälkeen muista palata takaisin Nivala-Seuran palveluun pankin ohjeiden mukaisesti.
    Käteismaksu:  Ota henkilökohtainen viitenumerosi talteen ja käy maksamassa lahjoitus Nivala-Seuran tiloissa
    31.05.2017 klo 16:00 mennessä.

5. Verkkopankkiin maksettuasi ja palattuasi pankin toiminnolla Nivala-Seuran sivuille saat järjestelmältä ilmoituksen onnistuneesta maksamisesta ja muistamisesta.

Muistamisten aikataulu ja käsittelymaksut

Internet-muistamisjärjestelmä on avoinna 31.05.2017 klo 23:50 saakka.
Käteismaksu on mahdollista Nivala-Seuran tiloissa 31.05.2017 klo 16:00 saakka.

Verkkopankkitunnuksilla tehdyistä muistamisista perimme 0,70 € käsittelymaksun per muistettu henkilö.
Käteisellä tehdyistä muistamisista perimme 1€ käsittelymaksun per muistettu henkilö.

Tekniset tiedot

Järjestelmä toimii SSL-salatun yhteyden lävitse, suojaustapa on käytössä mm. verkkopankeissa.
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste